pattern pattern

Over Ipanema

De zomer in je bol met Ipanema. Denk je aan Ipanema, dan denk je aan de zomer. Van de vroege lentezon tot zwoele zomeravonden. Ipanema is er voor iedereen die zich verbonden voelt met dat zonnige gevoel. Het gevoel van Ipanema.

Of je nu van een minimalistisch design houdt of juist weg bent van prints: we hebben voor ieder wat wils deze zomer. De slippers en sandalen zijn je metgezel voor ieder moment van de dag. Of je nu romantisch uiteten gaat in een idyllisch kustplaatsje op vakantie of een dag rondom huis spendeert: jouw slippers zijn altijd even comfortabel, stijlvol én duurzaam.

Fashion & Vegan

Ipanema is het levendige en kleurrijke bewijs dat duurzaamheid en fashion niet alleen hand in hand gaan, maar elkaar ook versterken. Alle producten zijn vrij van giftige stoffen en Vegan. Ook in het productieproces speelt milieu een belangrijke rol: de kunststof die wordt gebruikt is 100% recyclebaar. Daarnaast bevat één paar Ipanema minimaal 30% gerecycled materiaal.
Lees alle duurzaamheidsfacts hier.


De Ipanema zool

Ipanema is een Braziliaans slippermerk en vernoemd naar één van de meest exotische en beroemde stranden in de wereld. Ipanema slippers en sandalen zijn gemaakt voor een ontspannen levensstijl aan zee en op het strand met de verfijning van glamour in de stad.

Wist je dat jij ook een beetje in Rio de Janeiro bent als je een paar Ipanema’s draagt? Je vindt het patroon van de boulevard ook altijd op de zool van je slipper.